Kallashi prek gjoksin e një femre, ja skenat provokuese

Kallashi nuk ndalet me fotot provokuese. Këtë herë ajo ka zhveshur një femër tjetër dhe i ka prekur gjoksin. Këto foto janë duke qarkulluar në të gjithë profilet e mundshme të këngëtares provokuese.

kallashikallashi1