Kanë nisur arrestimet e protestuesve

KTV raporton nga vendi i ngjarjes se Policia që është duke ndjekur protestuesit në rrugën “Xhorxh Bush” ka hyrë edhe nëpër lokalet dhe në to ka arrestuar disa protestues.

Ndjekja e protestuesve po vazhdon edhe nëpër pjesët tjera në afërsi të kësaj rruge.

Policia është duke kontrolluar edhe nxënësit dhe çantat e tyre të krahut. /koha/