Këshilla për majasilin

Vuajtjet nga kapsllëku, apo sëmundjet e majasilit gjithësesi që janë të lodhshme, dhe askush nganjëherë nuk mund të gjejë shërimin e duhur për to. Mos shkoni direkt tek operimi, mundohuni të i eliminoni dhimbjet së paku me ilaqe popullore nëse nuk keni ndonjë efekt pozitiv nga ato shkencore.

Këtu do të gjeni disa këshilla për të larguar dhimbjet nga majasili :

Në shumë raste për personat që vuajnë nga majasili, këshillohen të përdorin krunde të grurit në supë apo gjellëra afro 3 herë në ditë, patjetër duhet përdorur dhe mëlmesa më përbërje të barishteve natyrore që servohet e bluar, e që përmbanë hekur dhe përmirëson shëndetin e të sëmurëve.

Nëse përdorni këto mëlmesa, atëherë do të liroheni nga kapsllëku, ajo assesi nuk duhet të përvëlohet por duhet të servohet e freskët në supë apo gjellëra.

Personat të cilët kanë problem më zorrën e trashë duhet të pijnë rregullisht 3 herë në ditë nga një gotë lëng molle para ushqimit.]

Mos harroni përdoreni edhe pataten, kjo është një këshillë norvegjeze, merrni gërryejeni pjesën e mesme të patates mbusheni me sheqer , lëreni të pushoj për një natë, dhe lëngu që lëshohet nga ky lloj ilaqi duhet pirë çdo mëngjes.

Ju urojmë shëndet. /klankosova/