Këta janë dy transferimet të para të Prishtinës

Prishtina do të rikthej në skuadër dy të huazuarit Dren Gashin e Gjilanit dhe Endrit Krasniqin e Dritës.

Të dy futbollistët bindën drejtuesit bardhë e kaltër me paraqitjet e tyre duke shkëlqyer me skuadrat respektive.

Huazimi i lojtarëve ishte për gjashtë muaj dhe Prishtina nuk tua vazhdojë këtë.

Prishtina pritet të futet fuqishëm në treg për disa emra të njohur të futbollit, pasi pozita ku gjendet nuk është ideale. /olle/

dren-gashi

krasniqi-5