Kjo është kënga më e dëgjuar në botë (Video)

‘Lean On’ nga Major Lazer është kënga që është dëgjuar më së shumti në histori të Spotify.Kënga e Major Lazer me DJ Snake dhe MO, ‘Lean On’, ka marrë nj titull prestigjioz në Spotify.

Hiti i kësaj vere është bërë kënga që është dëgjuar më shpesh nga të gjitha këngët e tjera ndonjëherë në rrjetin muzikor më të përdorur në botë, transmeton lajmi.net.

Kështu, ‘Lean On’ me 526 dëgjime në gjithë botën, ka kaluar kampionin e deri tanishëm ‘Thinking Out Loud’ nga Ed Sheeran.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURI]