Kjo është surpriza që 7 vëllezërit ia bëjnë morës së vetme (Video)

7 vëllezërit ia kanë befasuar motrën e vetë në pritje e saj të martesës me këtë rutinë valle epike. Me vetëm 6 orë prova ata e kanë dhënë një shfaqje të madhe për të. Vëllai më i ri është 15 vjeç dhe më i madhi është 46 vjeç.