Kjo foto e Enver Hoxhes nuk u botua kurrë në komunizëm. Përse?

Kjo foto e Enver Hoxhes me serbin Dushan Mugosha nuk u botua kurre ne vitet e komunizmit. Edhe pse mendohet se eshte botuar ne Jugosllavi. Ne te Hoxha dhe Mugosha pozojne ne nje foto shume te cuditshme dhe jo te zakonshme per dy burra. Ajo eshte bere ne Vitin 1942.

Hoxha dhe Mugosha ishin miq te ngushte gje qe e deshmojne edhe letrat qe jane shkembyer mes tyre. Po perse kjo foto nuk u lejua te botohej ne komunizem? Kete s’di ta thote njeri.