Kjo shtëpi duket e vogël jashtë, por shikojeni brenda (Foto)

Shtëpitë mesatare dhe ato të vogla janë duke u bërë trend gjithnjë e më i madh në SHBA.

Kompania “The Cottage” ka ndërtuar shumë shtëpi të tilla nëpër vende të ndryshme të SHBA-së.

Shtëpitë që i ndërton kjo kompani janë atraktive dhe shumë të bukura, por asnjë nuk krahasohet me këtë të fundit, transmeton Gazeta Express.

Kjo shtëpi është gjithashtu edhe fituese e një çmimi ndërkombëtarë, si shtëpia më e bukur – brenda dhe jashtë.

Përderisa shumica e njerëzve e admirojnë pamjen e saj të jashtme, brendësia e kësaj shtëpie është ajo që do t’ju mahnitë.

Shikojeni atë: