Kjo shtëpi prej qelqi është shtëpia juaj e ëndrrave

Pothuajse shumica prej nesh kemi ëndërruar që të jetojmë në një shtëpi-pemë kur kemi qenë fëmijë.

Kënaqësia të jesh në maje të pemës dhe të shohësh gjithçka përreth nga lartë është diçka që të gjithë fëmijët dëshirojnë ta provojnë.

Megjithatë, ëndrra për një shtëpi në pemë nuk i atribuohet vetëm fëmijëve më. Shtëpi të tilla, por më moderne, kanë filluar të ndërtohet nëpër botë në vende të ndryshme, transmeton Gazeta Express.

Këto shtëpi, të krijuara nga qelqi dhe në forma të ndryshme, thjeshtë ju mahnitin! Shikoni ato më poshtë: