Komedi

Ja se si vizatohen vijat në stadiumin e Prishtinës para pak minutash. Si duket organizatorët e ndeshjes Kosovë – Shqipëri ishin me mend vetëm te shitja e biletave dhe paskan harruar se si duket një terren futbolli.