Konsumonte shumë alkool, ja çfarë i ndodhi (FOTO)

Konsumimi i tepërt i alkoolit bëri që më pas të vuante nga një tumor i madh. Hong Shu që jetonte në Kinës vuan nga sëmun dja e rrallë Madelung.

Ai pinte dy litra pije alkoolike çdo ditë për më shumë se 30 vite dhe përfundoi me një tumor kaq të madh, sa njerëzit nisën ta thërrasin ‘burri me qafë si të kalit’.

Hong, së fundmi i është nënshtruar disa operacioneve për të larguar këto depozita nga qafa dhe do dalë shumë shpejt nga spitali.

Kjo sëmundje e rrallë shfaqet vetëm në 400 raste në mbarë botën. /albeu/

konsumonte alkool1

konsumonte alkool2