Kryeministri merr pjesë në hapjen e Konsullatës turke në Prizren

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë sot në hapjen e Konsullatës së Turqisë në Prizren.

Të pranishëm në këtë ngjarje ishin edhe zëvendëskryeministri turk Numan Kurtulmus, ministra të Qeverisë së Kosovës, përfaqësues diplomatik dhe personalitete nga Prizreni.

Gjatë ceremonisë u vlerësuan marrëdhëniet shumë të mira ndërmjet dy shteteve dhe u shpreh përkushtimi i dyanshëm për bashkëpunim të mëtejshëm.