Kryesia përjashton edhe Shukrije Bytyqi dhe Ilir Deda

Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës, në mbledhjen e sotme, mori vendim për përjashtimin individual ditor të deputetëve të opozitës që kanë rënë ndesh me Rregullorene Kuvendit, me përjashtim të deputetëve Shukrije Bytyqi dhe Ilir Deda.

Kështu njofton zyra për marrëdhënie me media, e Kuvendit. Megjithatë nuk jep më shumë detaje.