Kur deputetja Duda Balje e kall dasmën (FOTO)

Është në mesin e deputetëve më të bukura dhe më tërheqëse në Kuvendin e Kosovës. Është kjo Duda Balje nga komunitetet pakicë në Kosovë.

Duda di të tërheq vëmendjen me një veshje elegante, trup dhe fytyrë të bukur, sa herë paraqitet në séance.

Por shumëfish më e bukur është kur ajo paraqitet nëpër dasma. Duke prirë vallen dhe një fustan nuseje Duda shkëlqen në një dasëm./express/