Kur politikanet zhvishen me bikini, cila ka trupin më të bukur?

Politikanet me bikini? Nuk na ndodh t’i shohim përditë, por kjo nuk do të thotë që ato nuk ekzistojnë.

Edhe pse stinën e nxehtë e kemi lënë pas, për të gjithë kureshtarët, po sjellim një bilanc të politikaneve që janë zhveshur gjatë verës me bikini. Kush ka trupin më të bukur? Vlerësojeni vetë!

Majlinda Bregu

Pushimet e saj familjare nuk kaluan pa u vënë re. Këtë verë mediat dhe portalet nuk mundën të mos shkruajnë për deputeten demokrate Majlinda Bregu, teksa shfaqej me bikini në plazhin e Dhërmiut.

politikanet-1

Laura Vorpsi

Zëdhënësja simpatike e PD-së Laura Vorpsi, ka arritur gjithmonë të përbëjë lajm, jo vetëm me atë çka thoshte nga selia e partise, por edhe për imazhin apo portretin e saj. Veçanërisht kur Laura shkon në pushime dhe shfaqet në bikini, syri kureshtar nuk mund të qëndrojë indiferent.

politikanet-2 /gazetaexpress/