Ky është përbindëshi që gëlltit veturat [VIDEO]

I njohur si grirësi universal, ky përbindësh metalik është përgjegjës për gjenocid ndaj veturave.

Kjo makineri e prodhuar nga kompania Arjes, quhet VZ-950. Ky grirës gjigant veturash ka një motor me naftë me 768 kf dhe varësisht materialit që futet në të ai mund të përpunojë deri në 180 ton për orë, transmeton Express. Po ashtu, kjo makineri ka një sistem kthyes në rast të bllokimit apo fërkimit të vazhdueshëm të materialeve në të.

Në këtë video mund ta shihni këtë makineri në aksion.