Ky shofer autobusi ka aftësi të pabesueshme të vozitjes (VIDEO)

Ekziston një shofer autobusi me aftësi të pabesueshme të vozitjes.

Në një video të postuar në YouTube, ky shofer autobusi arrin që me sukses të kalojë një tunel të ngushtë shkëmbor me autobusin e tij të gjatë.

A do të mund ta bënit ju këtë? Shikojeni videon më poshtë dhe kuptojeni! (lajmi.net)

https://youtube.com/watch?v=bBcsQcOyuIoframeborder%3D0allowfullscreen