Kylie Jenner shpalosë detaje për jetën e saj private

Në një intervistë së fundmi, Kylie Jenner shpalosi më tepër detaje për jetën e saj private për të cilën flitet mjaft shumë.

Ajo tha se nuk ka ndonjë plan për të zgjeruar familjen e saj, duke thënë se gjërat që ndodhin spontanisht mund të kenë një arsye të veçantë.

Kylie rrëfeu se ndjehet me fat që përjetoi shtatzëninë dhe të qenurit nënë.

Tutje theksoi se njerëzit kanë krijuar përshtypje për të që ka shumë operacione plastike në fytyrë duke lënë të nënkuptohet që është një grua e pa sigurt.

‘’Përkundrazi jam shumë e sigurt në veten time. E vetmja gjë që nuk ndihesha mirë ishin buzët e mia dhe po, kam bërë ndërhyrje dhe jam shumë e lumtur’’, u shpreh ajo.

Më tej rrëfeu momentet kur sheh se si dy fëmijët e saj ngjasojnë me të duke thënë se kjo gjë bën që ajo të jetë mirënjohëse për atë se si është.

‘’Asnjëherë nuk kam qenë më e lumtur se tani. Sa më shumë që rritem, jam shumë më mirënjohëse për jetën, familjen, shoqërinë dhe mundësitë që kam’’- përfundoi Jenner. /atvlive/