Labi e viziton dhe e ndihmon plakun nga Gostivari (VIDEO)

Humannisti dhe këngëtari kosovar, Labinot Tahiri sot e ka vizituar plakun nga Gostivari, për të cilin u trondit i gjithë vendi dhe rajoni për varfërinë e skajshme të tij.

Labi gjatë vizitës së tij në Gjurgjevic të Gostivarit tek plaku Mehaz ka realizuar edhe një video ku shihet, plaku duke e falëndëruar Labin për kontributin e tij të pa shtershëm.

“Lartesitë sikur në këtë rastê dhe kilometrat jan të pa mundimshme për ne!! Plakut, ia kam lene vetem 300 euro!

Ju lutem mos u mundonui më shumë që ti dergoni para, mjaft i kane derguar! Ai jeton i vetem nuk di se ç’tju them!!!Ndoshta me kuptoni mund ti humbin paratë!??”, thuhet në mesazhin e Labinot Tahirit. /zeri/

https://www.facebook.com/labinot.tahiri.100/videos/1659781134264521/