Lëvizja për Bashkim vizitë te Jasharajt

Një delegacion i Lëvizjës për Bashkim, i udhëhequr nga kryetari Valon Murati bënë homazhe te varrezat e Jasharëve në Prekaz.

Me këtë rast u pritën edhe në kullën e familjes nga Rifat Jashari.

Kryetari i Lëvizjës për Bashkim, Valon Murati edhe këtë herë theksoi se “sakrifica dhe lufta e Ademit, Hamzës dhe gjithë familjes Jashari ishte pika kyçe e forcimit dhe mobilizimit të luftës çlirimtare, pa të cilën liria do të ishte e pamundur”./telegrafi/