Librat më të mirë për 2015

“Goodreads” ka nxjerrë një listë të librave më të mirë për 2015.
Asnjë nuk e di se cilët janë librat më të mirë përveç atyre që i kanë lexuar. “Goodreads” ka nxjerrë një listë të librave më të mirë për 2015 dhe ata janë si më poshtë:
“Shko vër një roje”- Harper Lee.

Ky libër vazhdon historitë e Maycomb, personazhet më të dashur Alabama.
“Romancë moderne- Azis Ansari dhe Eric Klinenberg.

Në këtë libër, komediani Azis Ansari dhe sociologu Eric Klinenberg trajtojnë në mënyrë intiligjente por edhe disi arfëtuese se si është të lësh takime në epokën dixhital.

“Vajza në tren”- Paula Hawkins.
Ky libër është një thriller mjeshtëror që të shkakton dridhura nga fillimi deri në fund.

“Bilbili” –Kristin Hannah
Ky libër flet për një histori dashurie në distance, një libër tërheqës dhe autorja e përshkruan si librin e saj më të vështirë që ka shkruar ndonjëherë.

“Punë në progres” – Connor Franta (autobiografi)
Në kujtimet e tij Connor Franta përshkruan udhëtimin e tij nga një qytet i vogël në Midëest në YouTube superstardom

“Qeni që kam puthur”-Trista Mateer
“Pse jo unë”- Mindy Kaling