Lideri VV-së, Albin Kurti ikë nga Kosova (Foto)

Ish-lideri i Lëvizjes Vetëvendosjes, Albin Kurti i cili po kërkohet për arrestim nga Policia e Kosovës, pas fletë-arrestit të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, mund të mos ndodhet më në territorin e Kosovës, ose këtë po planifikon ta bëjë ditët në vijim.

Më 5 dhjetor ai ka caktuar një takim me bashkatdhetar në Norvegji, shtet prej nga vjen edhe bashkëshortja e tij.

Ende nuk dihet nëse Kurti tanimë ndodhet te “miqtë” e tij. Por ajo që dihet, ai po planifikon që në fund të javës së ardhshme të jetë atje, ku është paralajmëruar se do të jetë i pranishëm në një tubim në Oslo të Norvegjisë, ku do të flasë për gjendjen aktuale në Kosovë, dhe për pasojat e marrëveshjes së Asociacionit dhe Demarkacionit, raporton lajmi.net.

Albini