Limaj: Ditën të rrahin, natën të thërrasin për dialog

Kryetari i Nismës për Kosovës, Fatmir Limaj ka deklaruar se pushteti u frikësua nga pjesëmarrja masive e qytetarëve dhe e shpalosi veten dhe është kthyer me një regjim policor, duke burgosur deputet dhe duke përgjakur aktivistë.

“Kjo rrugë që ka zgjedhë pushteti nuk është e duhur.Ata që kanë bërë marrëveshje duhet të thërrasin për dialog gjë që nuk e kanë bërë. Ditën të rrahin natën të thërrasin në dialog, ky është regjimi i pushtetit”, ka thënë Limaj