LinkedIn është përditësuar: vjen së shpejti funksioni për të planifikuar postimet

Po vijnë lajme lidhur me LinkedIn, rrjetin social në pronësi të Microsoft me shume abonentë në vendin tonë. Kompania po prezanton një funksion të ri që ju lejon të planifikoni dërgimin e postimeve direkt nga platforma, pa pasur nevojë të mbështeteni në aplikacione të palëve të treta.

Një rrugë e përshkuar tashmë nga rrjete të tjera sociale, si për shembull Instagrami, e cila së fundmi ka përfshirë edhe rregullore të reja në lidhje me privatësinë brenda saj, me një shtrëngim të të rinjve të paralajmëruar nga Meta.

Në praktikë, përdoruesit do të jenë në gjendje të vendosin të planifikojnë postimin e tyre për t’u dërguar në një kohë të caktuar në një ditë të caktuar kalendarike, të gjitha drejtpërdrejt nga e njëjta platformë, pa pasur nevojë të shkarkojnë ose përdorin aplikacione të tjera ose faqe interneti.

Padyshim një hap i madh përpara për rrjetin social Microsoft. Në këtë mënyrë, në fakt, abonentët e ndryshëm do të kenë mundësinë të menaxhojnë faqen e tyre dhe praninë e tyre në rrjetin social në mënyrë edhe më efikase, duke organizuar gjithçka në mënyrën më të mirë të mundshme.

Generated by Feedzy