Live: nga protesta e punëtoreve të teatrit të Gjilanit.

Një numër i artistëve dhe punëtorëve të teatrit të Gjilanit janë parë duke protestuar para zyres së kryetarit të komunes se Gjilanit Lutfi Haziri.

Duke diskutuar me ta u pa edhe Kryetarja e asamblese komunale Valentina Bunjaku dhe Arber Ismaili shef i kabinetit te kryetarit Haziri.

Ata po protestojnë për shkak që nuk kanë marrë pagat për nëntë muaj rresht./GazetaLiria/.

12283320_10208097812626899_1462181431_n

12286066_10208097812786903_565222839_n