Llojet e jashtëtokësorëve

Jo të gjitha llojet jashtëtokësorë janë listuar dhe përshkruar.

LLOJI Jashtëtokësorë 1: Grit. Nga ky lloj ka disa nënlloje. Gjitha tentojnë të shfaqen në ngjyrë gri dhe për këtë arsye janë të referuar si “gri.”

LLOJI GRI A: Ky është lloji më i zakonshëm që na referohen si gri. Gjithashtu i njohur si Zeta Reticuli nga sistemi yllit Zeta Reticulan (ylli Bernard) zona fqinje e Orionit.

Ata funksionojnë në një mënyrë që është me sa duket ushtarake në natyrë me një ngurtësi të përcaktuar nga struktura shoqërore që mban shkenca dhe “botë pushtues” për me qen levizesit kryesor. Ata janë zakonisht rreth 1.37 metra të gjatë me krerë të mëdhenj dhe sy me një mbeshtjelles të zi. Ata kanë kufizuar tiparet e fytyrës, gojën si vrimë dhe pa hundë. Ata kanë evoluar më tej nevojën për sisteme riprodhuese apo sistemeve që ndihmon tretjen e ushqimit dhe të riprodhimit nga klonimi. Gjenetika e tyre është bazuar pjesërisht në gjenetikë insektesh.

Shkena e tyre kryesisht merret me studimin e formave të tjera të jetës dhe inxhinieri gjenetike. Ata me sa duket janë pjesë e një loje në ndryshimin e gjenetikes së njeriut gjatë mijëra vjete. Duket se ata ndoshta janë ne një garë duke u përpjekur të kalojnë në race me njerëzit në mënyrë që të krijojë një “përzierje” që do të jetë më e mirë se kushdo. (Unë kam lexuar se ata janë një specie në shfarosje, se kanë klonuar aq shumë sa që tani, me çdo klonim të njëpasnjëshëm, specieve u rriten dobësit. Ata janë duke u përpjekur që të injektojn jetë të re në llojet e tyre, duke krijuar race të përzier.)

Duket të jenë dy klasa kryesore sociale. Njëra është shumë grabitqar dhe është më e vrazhdë. Të ashpër dhe të hapur. Tjetra është më shumë si të butë më të rafinuar dhe të aftë për një sjellje më praktike ndaj njerëzve, dhe preferojnë të përdorin më shumë “sjelljen diplomatike” për të fituar kontrollin mbi njerëzit. Ky lloj i Grive është ai që unë besoj është duke u referuar si klasë “portokalli” i Grive.

Ata duken të jenë emocionuar (nga standardet e njeriut) dhe për këtë arsye janë parë si mizor në trajtimet e tyre ndaj qenieve njerëzore. Ata janë në gjendje të marrin jetën e njeriut, pa asnjë lidhje për atë individ. Ata me sa duket mund të përdorin substanca të caktuara të trupit të njeriut për ushqim e tyre dhe për këtë arsye duken si mishngrënës në lidhje me njerëzit. (Gjithashtu kam lexuar se ata nxjerrin lëng nga disa pjesë të trurit të njeriut gjatë përgjigjeve intensive emocionale [frikë] dhe janë në gjendje ta përdorin atë si një droge rekreative.)

Është të kuptuarit tim se këta grit janë aktualisht shërbëtorë të vërtetë të një race mjeshtërash të llojit reptilian (zvarranik) dhe janë duke u përpjekur të përgatitin tokën për ardhjen e tyre duke fituar kontrollin mbi tokë nëpërmjet shumë mjeteve. Ata kanë tendencë për të shijuar ndjenjën e lirisë që janë në tokë, larg prej zotërinjve të tyre dhe do të dëshirojnë ndihmë nga ana e njerëzve në konfrontime me reptilianet… e cila duket të jetë një konsideratë për të ardhmen e afërt.

Këto grit kanë bazat e tyre më të njohura në New Mexico dhe Nevada por janë të njohur gjithashtu se kan baza në shumë vende të botës.

LLOJI GRI B: Grit e gjatë nga Orioni. Zakonisht rreth 2.10 deri 2.45 metra të gjatë (raportet shpesh e teprojn në lartësinë e tyre prej 2.70 deri 3.65 m.) me tiparet e fytyrës disi të ngjashme me grit e tipit A me përjashtim të hundës të mëdhe gjenden në llojin gri B. Këta gri gjithashtu kanë teknologji që ju mundësonë atyre për të kryer veprime të caktuara që të duket “mrekulli.” Këta Grit janë më pak ngjitës Drejt njerëzve se grit e llojit A (por po konsiderohet akoma “armiqësor”.) Ata kanë tendencë për të ndikuar më shumë nëpërmjet kontrolleve politike dhe marrëveshjeve të negociuara me ata që janë në pushtet. Bazat e tyre kryesore duket të jetë në Ishujt Aleutian.

Këto janë lloji që janë parë jo shumë kohë më parë në Rusi Lindore.

LLOJI GRI C: Këta janë më të shkurtërit të grive dhe priren të jenë rreth 1.10 m të gjatë. Karakteristikat e fytyrës së tyre janë shumë të ngjashme me grit e Zeta Reticuli (Ylli Bernar) dhe janë në të njëjtin “Burim race”. Ata janë po aq armiqësore ndaj njerëzve si Zetas. Ata janë nga një sistem ylli pranë shpatullës së Orionit e quajtur Bellatrax.

LLOJI Jashtëtokësorë 2: REPTILIANËT: Një gjenetikë e ngjashme me reptilianët, këto entitete janë shumë të avancuara, por konsiderohen nga natyra si negativ, armiqësore apo të rrezikshëm qysh atëherë ata vështrojnë njerëzit si një racë krejtësisht inferiore. Ata do donit të na kuptojn më shumë ashtu si ne do donim të kuptojm një tufë bagëti. Ata janë mishngrënës në lidhje me njerëzit. Supozohet se atje është një “shtyrë” planet i vockël apo një asteroid i banuar nga 30 milionë të këtij populli hardhucë që është duke hyrë në sistemin tonë diellor në mes të viteve 90-ta në qoftë se orari i tanishëm është mbajtur.

Ata e konsiderojnë tokën të ketë qenë nën zotrimin e tyre prej lashtësis dhe do të presin që të kenë kontroll të plotë në të gjithë planetin pas kthimit të tyre. Planeti i tyre është duke u bërë i paaftë për të mbështetur jetën dhe kanë nevojë për diku tjetër për të jetuar. Këto janë jashtëtoksorët të cilët janë shërbyer nga Grit e tipit A.

LLOJI Jashtëtoksorë 3: LLOJI Jashtëtoksorë Humanoid

LLOJI HUMANOID A: Këta kanë një bazë gjenetike të ngjashme me njerëzit e tokës. Ata shfaqen me gjatësi “normale” (1.50-1.80m) Dhe priren të jenë të ndershëm me flokë bjonde. Këto entitete janë rrëmbyer nga grit ose janë pasardhësit e rrëmbyer dhe janë trajnuar nga grit si shërbëtorë. Këto subjekte janë krejtësisht të nënshtruar të grive.

LLOJI HUMANOID B: Këta janë jashtëtoksorë me gjenetikë të ngjashme me njerëzit në tokë dhe gjithashtu, me sa duket, janë humanoid që shërbejnë grit. Këto janë nga Pleiades dhe janë gjithashtu bjond, me paraqitje të drejtë. Ky lloj vërtetë është shumë i evoluar, shpyrtëror, mirëdashës dhe kenë një lidhje familiare ndaj njerëzve dhe janë të vetëmit jashtëtoksorë për tu besuar me të vërtetë nga njerëzit në tokë në këtë kohë. Ata kishin ofruar në një kohë të jetë një ndihmë e udhëheqësve në tokë që kanë të bëjnë me situatën e jashtëtoksorëve këtu, por ishin kundërshtuar dhe kështu që kanë marrë një lloj “mos nderhyrje” për momentin. Këta jashtëtoksorë janë me sa duket raca stërgjysh e humanoizmit. Këta me sa duket nuk janë në tokë shumë në këtë kohë për shkak të problemeve serioze prej nga vin ata.

LLOJI HUMANOID C: Shumë pak dihet për këta. Ata supozohet se janë një tjeter lloj vërtetë shumë i evoluar, shpyrtëror, mirëdashës të mëdhenjë për njerëzit në tokë. Unë e kuptoj se pamja e tyre është e ngjashme me jashtëtoksorë të tjerë të llojit humanoid. Ata janë nga SIRIUS dhe nuk duket të jenë të përfshira shumë me ngjarjet që po ndodhin në tokë në këtë kohë sesa duke u shqetësuar për skenaret e Grive. Ata deshirojnë të jetë në ndihmë të njerëzve.

Ka të tjerë të njohur si jashtëtoksorë të këtij lloji humanoid “më shumë të evoluar shpirtërisht” natyral që janë me sa duket të vetëdijshëm për situatën në tokë dhe duke marrë parasysh edhe disa mundesi të veprimit. Këto janë nga Arcturus dhe Vega