Luizi habit me deklaratën: “Nuk e dua Efin në finale”!

Marrëdhënia e Luizit me Efin nuk është më si dikur, e kjo po shihet qartë pas rikthimit të katër banorëve në shtëpinë e Big Brother. Synimi kryesor i këngëtarit tani duket se është të marrë Kiarën ne finale, dhe ka filluar nga planet sesi të eliminojë të tjerët.

 “Efin mos e harro. Avantazhi më duhet për Dean se unë dua Kiarën në finale, jo Efin”, ka thënë Luizi gjatë një bisede me banorët.Efi vetë e pohoi dhe ajo gjatë një bisede se e ka kuptuar që Luizi nuk po i jep më afrimitet sepse që në momentin që mësoi se një nga 4 banorët që u rikthyhen nnë shtëpi të shtunën do shkojë në finale, ai do përpiqet me cdo kusht që ky privilegj t`i takojë Kiarës.

“Në këtë moment ai nuk e kishte fokusin tek unë, që kështu nuk është se ndjeva ndonjë gjë të veçantë. E di që u kënaq me atë të vetën, por kur dëgjoi, ai njeri është shumë i vëmendshëm, nuk i shpëton gjë.

Në momentin që dëgjoi që vetëm njëri prej banorëve do qëndrojë, atij nuk i interesova më unë. Jo se nuk i interesoj unë se ai e ka thënë i do të gjithë dhe i respekton të gjithë, mua më do, unë e kam parë, nuk ka nevojë për fjalë, se janë disa njerëz që nuk kanë nevojë të ta shprehin. Unë respektin e tij e kam marrë dhe e kam fituar me kohë, por në momentin që unë hyra bashkë me Kiarën, vëmendjen e mori ajo dhe aq më tepër se po të ishte puna që të ishim të gjithë që të kishim mundësinë e finales, reagimi i tij do ishte dhe më i ngrohtë. Është një finalist, ai më duket mua se po mundohet mos të krijojë shumë afrimitet me mua, po e mban veten që të mos ta krijojë këtë afrimitet”, është shprehur Efi.