“Luizi ishte në spital, del të shtunën”: Teoria që po “çmend” rrjetin!

Është përhapur me shpejtësi në rrjet teoria e një përdoruesi të njohur të mediave sociale, sipas të cilit Luizi ka qenë në spital. Andrea sic njihet ndryshe ndau lajmin, dhe nuk u desh shumë që ai të merrte dhenë.

“Luizi paska qenë të spitali ***** dhe ne nuk dikemi gjë?”– shkruhet në story-n e parë, i cili pasohet nga një tjetër story sqarues.

“Luizi ka qenë, ka bërë analizat i shoqëruar sikur po çonin një kriminel, normale se “Big-u” ka rregulla. Dhe më pas në dhomën ku ka qenë Luizi, kanë ndenjur vetëm dy infermieret. Analizat e Luizit nuk janë ato të Shefqet Ndroqit, por këto që janë bërë para dy ditëve, të cilat janë në pritje për të dalë dhe nëse ato analiza dalin jo të mira ai do të largohet nga loja. E keni vënë re shumë mirë që ai e ka thënë vetë që të shtunën do dalë sepse i është komunikuar që nëse nuk dalin mirë, duhet të largohet, ndaj si rrjedhojë ai zarfi mund të jetë për të”– thuhet në story-n e dytë.

Vetë Luizi sakaq ka “parandjerë” se të shtunën mund të ketë një zarf të zi edhe për të për debatin me Evën, pavarësisht se ai vetë nuk përdori fjalor kërcënues. Këngëtari ka shfaqur shqetësimin se do të dalë edhe nëse nuk shkon zarfi.