Lutfi Haziri uron Zenun Pajazitin

Lutfi Haziri uron zgjedhjen e Zenun Pajazitit Kryetar të PDK-së në Gjilan.

Lutfi Haziri, Kryetar i Komunës së Gjilanit, dhe Kryetar i Degës së LDK-së në Gjilan ka uruar Zenun Pajazitin i cili është zgjedhur kryetar i Degës së PDK-së në Gjialn.

Pas emërimit nga ana e kryesisë së degës së PDK-së në Gjilan në pozitën e kryetarit të saj, shfrytëzoj rastin të uroj deputetin Zenun Pajaziti. Besojmë që dega e PDK-së do të jep kontributin politik për zhvillimin e qytetit të Gjilanit ngaroli i saj opozitar!”, ka uruar Lutfi Haziri në facebook. /xlpress.tv/