Maqedoni – BDI prish gardhin, vendos tendat (Foto)

Gjate mbajtjes së fjalimit të Xhevat Ademit, disa protestues e kanë prishur gardhin e vendit ku parashihet të ndërtohet kryqi, ndërkaq dhe kanë filluar t’i vendosin tendat.

Themelin ku do te ndërtohet kryqi kanë filluar ta prishin ndërkaq ia kane vënë flakën edhe një palmës, raporton Portalb.

Megjithatë forcat e policisë ende nuk kanë reaguar, madje as nuk janë afër vendngjarjes.