Masa të rrepta sigurie për Sekretarin Kerry në Aeroport

 Në aeroportin e Prishtinës, aty edhe ku është vendi i vetëm që do të ndalet sekretari Kerry, janë thirr vetëm kameramanët dhe fotoreporterët, por jo edhe gazetarët.

Ata janë kontrolluar në detaje përderisa janë bërë gati të hynë brenda në sallën ku Kerry do të mbajë fjalim.


Aeroplani me të cilën po udhëton Sekretari Amerikan i Shtetit, John Kerry, ka aterruar në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” të Prishtinës.