Matoshi: Ranë kauzat e opozitës për kinse “Republika Srpska” në Kosovë

Analisti Halil Matoshi shkruan se “ranë kauzat e opozitës” për Republika Srbspka në Kosovë.

Matoshi shkruan në Facebook se tash duhet të fokusohemi që ta lufrojmë krimin e organizuar dhe korrupsionin në shtet.

Mesazhi i tij në Facebook: 

“Ne kemi investuar aq shume ne Kosove, sa qe mos u gaboni te mendoni se ne do te pranojme dicka qe cenon sovranitetin eKosoves… ” – ka thane Kerry.
Rane kauzat e opozites per kinse “Republika Srpska” ne Kosove.
Ejani bashkohemi, ta luftojme sebashku krimin e organizuem dhe korrupsionin gerryes ne Qeveri dhe ne shtet!???