Mbetet shtatëzënë me njeriun e vdekur

Një grua 38 vjeçare, e cila punon në një morg, është arrestuar dhe i është caktuar një kaucion në vlerë prej 250 mijë dollarëve, pasi ka mbetur shtatëzënë nga kufoma e një personi që është sjellur në morg.

Ky krim ka ndodhur në morgun “Mourning Glory”, Leksington, Misuri, SHBA. Policia e ka akuzuar Felisiti Marmadjukin për përdhosje të kufomës dhe nekrologjisë.

Siç thonë nga organet kompetente, i vdekuri ka pasur ereksion pas vdekjes derisa e kanë pastruar, ndërsa Marmadjuk, për arsye se ka qenë e vetme në morg, ka shfrytëzuar rastin duke përjetuar befasi të madhe kur i vdekuri ka pasur orgazëm disa minuta më vonë.

Disa javë më vonë, Marmadjuk ka dalë pozitive në testet për shtatëzëni në kontrollet e zakonshme mjekësore. Mjeku që e ka kontrolluar, e ka thirrur policinë, pasi ajo ia ka spjeguar gjithë ngjarjen.

Marmadjuk është arrestuar, ndërsa planifikon që t’i padisë pasardhësit e personit të vdekur, me qëllim që të përfitojë alimentacion.