Mbi 100 mijë motoçiklistë “pushtojnë” plazhin Daytona

Më shumë se 100,000 motoçiklistë kanë zbritur në plazhin Daytona, SHBA për javën vjetore të biçikletave.

Përpara se eventi të fillonte më 4 mars, vendasit po vunë re një numër të madh motorësh të vërshonin në rrugët e tyre dhe numri pritet të rritet deri më 13 mars.

Ky aktivitet do të mbahet nëpër qarqe të ndryshme si Volusia, Flagler, St. Johns, Duval dhe të tjerë dhe pritet që të mbledhë deri në 400,000 vizitorë gjatë 10 ditëve. 

Ndërkohë, hotelet në zonë kanë raportuar një numër më të madh rezervimesh nga sa ndodh zakonisht në këtë periudhë të vitit.

Një pronar hoteli tha për mediat se pret që të 533 dhomat e hotelit të tij të zihen deri në fund të eventit.