Mbreti Charles merr dhuratën e parë me rastin e kurorëzimit të tij

Mbreti Charles po numëron orët mbrapsht për kurorëzimin e tij dhe pak para se të ndodhë ai ka filluar të pranojë dhurata.

Llogaria e Sandringham House postoi dy foto të një bime të mbjellë dhe të lulëzuar një muaj më vonë. “Madhështia e tij Mbreti mori kohët e fundit një Rododendron Amalfi,” thuhej në postim.

Njëri imazh tregonte një kopshtar që kujdesej për të dhe tjetra zbuloi lulet rozë që lulëzojnë në pranverë. Nuk dihet nëse Mbreti Charles pati mundësinë ta shihte bimën, por si një kopshtar dhe dashamirës i natyrës ai do ta admirojë atë në vizitën e tij të radhës në Norfolk.

Charles planifikon të rimodelojë Kopshtet Sandringham dhe puna tashmë ka filluar me kopshtarët që mbjellin pemë dhe lule të reja!

Plani është që projekti të përfundojë deri në mes të majit për ta shijuar vizitorët dhe siç thuhet në faqen zyrtare, projekti është miratuar për kënaqësinë e vizitorëve./abcnews/