“Mbyllni Jugohromin jo shkollat” (FOTO)

Protestuesit nga të gjitha pikat e bllokimit të rrugëve kanë arritur në qendër të Tetovës ku kanë brohëritur “Mbyllni Jugohromin jo shkollat”

Siç shihet në foto  nuk duket fundi dhe është bllokuar qendra nga protesuesit. /TetovaSot/

fundi-qenderfundi-qender2fundi-qender3