Merkel mesazh për Shqipërinë: Jepni perspektivë të rinjve (VIDEO)

Kancelarja gjermane Angela Merkel i është drejtuar me një videomesazh qytetarëve shqiptarë me rastin e 25-vjetorit të protestave studentore në Shqipëri.

Ambasada e Gjermanisë në Tiranë ka publikuar videon ku Merkel shprehet: “Shqipëria ka kaluar tashmë me sukses faza të rëndësishme në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian”.

“Për të ardhmen vlen arritja e reformave të mëtejshme dhe përmirësimi i perspektivave për të rinjtë në Shqipëri”, shton ajo.

https://www.facebook.com/video.php?v=10153051611531353