Mësoni pse të gjithë përdoruesit e instagramit e urrejnë këtë djalë? (Foto)

Instagrami është njëri ndër rrjetet më të përdorura sociale, në këtë rrjet secili në profilin e tij mundohet ta shfaq jetën sa më luksoze, shkruan diply.com, trasnmeton Gazeta Express.

@candyshopmansion është instagrami i djalit që bën jetë shumë luksoze, ai njihet për lidhjen e tij me shumë femra nga e mbarë bota.

Shihni fotografitë dhe vlerësoni se a e urrejnë me të drejtë shumica nga meshkujt. A po e urreni edhe ju?/ Gazeta Express/