Mihajlloviq: Liri a vdekje

Tekniku sërb S.Mihajlovic: takimi derbi në mes të Juventus-it dhe Millano-s nuk është liri a vdekje.

Dilema të shumta në formacionin bazë te skuadra e tij për faktin që tekniku sërb deri më tani ka eksperimentuar tepêr. Mihajloviç ka deklaruar që nuk ndjen kurrfarë presioni nga Kryesia e klubit edhe pse është spekuluar shumë në media rreth largimit të tij. “Ne jemi të motivuar për të treguar më të mirën në fushën e lojës edhe pse nuk kam vendosur ende se cili do të jetë titullar në portë. Diego Lopez apo i riu Gian Luigi Donnarumma.