Ministri i Brendshëm francez: Europa duhet t’i forcojë kufijtë

Pas sulmeve të së premtës në Paris Ministri i Brendshëm francez, Bernard Cazeneuve, është shprehur se kufijtë evropian “duhet të forcohen”.

Cazeneuve është shprehur gjithashtu se Bashkimi Evripian duhet urgjentisht të organizohet kundër kërcënimit terrorist si dhe ai i bëri thirrje vendeve që të përforëcojnë kufijtë e tyre, transmeton Klan Kosova.