Modelen e bën burri për spital, arsyeja banale (Foto +16)

Ajo që filloi me një shuplakë eskaloi deri në të mavijosura në të gjithë trupin dhe me një mbyllje në shtëpi për muaj të tërë. Modelja 27 vjeçare nga Australia, Berenger Rose ka treguar për dhunën që bashkëshorti i saj ka ushtruar për muaj të tërë.
Çifti janë martuar vitin e kaluar, vetëm dy muaj pas njohjes dhe janë transferuar në pjesën perëndimore të Australisë, në periferi të qytetit, pa shtëpi të tjera përreth.
Rose ka rrëfyer se si pasi janë martuar, burri i saj, Shane kishte ndryshuar plotësisht ku nga një shuplakë, dhuna e tij kishte eskaluar në përplasje të kokës pas murit, duke ia gërryer këmbën me prerëse djathi, grumbuj flokësh të tërhequra nga koka e saj madje edhe forma të ndryshme të dhunimit, transmeton ORAinfo.

Rose, gjithashtu tregon se ishte detyruar që të kryente abortin e fëmijës së tyre në një banjën e shtëpisë, deri sa Shane kishte dalur me shokët në një mbrëmje.
Ajo kurrë nuk ka vizituar një spital, ngase tërë kohën kishte menduar se ishte ajo problemi i xhelozisë së burrit të saj.

Disturbing footage of model Berenger Rose covered in bruises and cowering away from her violent husband has emerged as she reveals the verbal and physical abuse she's endured since they exchanged vows

The model held her hands over her face and wept as she begged her husband Shane Cuthbert to stop hurting her after she claims he beat her with a pole, filmed her reaction and sent it to his friends as a sick joke

The former model photographed her beaten body during the traumatic year she spent living with Mr Cuthbert

Ms Rose said the pair kept up appearances on social media during their tumultuous relationship 

Ms Rose said since marrying Mr Cuthbert she became isolated from her old life as a model 

In the last six months of her short-lived union Ms Rose said she was violently bashed 'maybe everyday' and felt like a 'prisoner' in her own home

The pair met after Mr Cuthbert approached the attractive blonde on Instagram

He even stacked up a pile of furniture to create a makeshift barricade to stop Ms Rose from leaving the house - forcing her to face the barrage of physical and emotional abuse head on

Fearing for her life, Ms Rose said she did not report the abuse and despite being knocked out on a number of occasions she was never allowed to visit a hospital for treatment

The 25-year-old is currently in police custody and is expected to face a string of charges in Mackay Magistrates Court on March 16