Momenti kur Enca injorohet keq nga juria e “The Voice” (Video)

Po bëhen gati dy vite kur Enca Haxhia provoi fatin në talent show-in “The voice of Albania” sezoni i parë. ​

Atë kohë Enca ishte 16 vjeç dhe me performancën e saj të parë nuk arriti të kaloj fazën e audicioneve të fshehura.

Asaj iu dha edhe një mundësi tjetër po që as atë nuk arriti ta kaloj.