“Na e tha trajneri: ‘Shqiptarët nuk duhen lënë të gjuajnë nga larg’”, mbrojtësi i Çekisë: Do më pëlqejnë vërshëllimat në Shqipëri, le të bëjnë ç’të duan ata dhe polakët