Ndërron jetë nëna e motrave Ismaili

Ka ndërruar jetë nëna e motrave më të përfolura të estradës sonë, Adelina Ismailit dhe Zanfina Ismailit.
Mona ka vdekur pas një sëmundjeje të shkurtër, së cilës nuk i ka përballuar dot.

Emri i saj është përmendur gjithmonë në media, si një nënë e përkushtuar ndaj tri vajzave të saj, të cilat i ka rritur vetëm.

Familjes Ismaili i shprehim ngushëllime./parrotlla.net/