Ndiqeni LIVE protestën e opzitës në Gjilan

Opozitarët janë mbledhur në Gjilan për t’i kundërshtuar marrëveshjet me Serbinë dhe Malin e Zi.

KALLXO.com po e bën transmetimin e drejtpërdrejtë të protestës.