Ndodh edhe kjo: Restaurant jo për ushqim, por për instagram (FOTO)

Një restorant i cili është ndërtuar në Tel Aviv, në Izrael është një ndër vendet e pakta në botë që si qëllim kryesor nuk ka ushqimin, por shkrepjet e Instagramit”, më shumë se sa për të ofruar pjata të shijshme.

Në pjatat që serviret ushqimi ka gjithashtu një vend të përshtatshëm për të vendosur celularin, në mënyrë që këndi i fotografisë të jetë i duhuri.

Pjatat janë me ngjyra dhe në to ka sasi sa më të vogël ushqimi në mënyrë që fotoja të dalë sa më estetike.

Kjo eksperiencë për “instagram” i kushton klientëve 100 funta në orë. /Gazeta Liria/

01

02

03

04

05