Në gjykimin për Limajn do të dëshmojnë Adem Grabovci dhe Hasan Preteni

Derisa sot po zhvillohet seanca gjyqësore për rasti e “MTPT” në të cilën po vazhdon gjykimi i Fatmir Limajt.

Ndërkaq prokuroria ka prezantuar se dëshmitarë në Gjykimin ndaj Limajt do të jenë edhe ish-bashkëpartiaku i Limajt Adem Grabovci dhe Hasan Preteni.

Ndërkaq, Limaj ka thënë se është hera e katërt që po e lexon aktakuzën e njëjtë dhe po merret me këtë çështje tash e sa e pesë vjet. /express/