Në Kuvend gazetarëve ua kontrollojnë edhe kuletat

Kontrollet në hyrje të Kuvendit janë ashpërsuar edhe më tepër gjatë ditës së sotme.

Përveç deputetëve dhe punëtorëve tjerë në Kuvendin e Kosovës, ashpër po kontrollohen edhe gazetarët dhe kameramanët.

Gazetari i KosovaPress-it njofton se Policia ia ka kontrolluar edhe kuletën./gazetaexpress/