Neymar mund të largohet nga Barcelona?

Futbollisti brazilian i Bracelones Neymar mund të largohet nga Barcelona në të ardhmen, kjo për shkak të taksave të larta që janë në Spanjë. Për të njejtin problem edhe në të kaluarën flitej se do të largohej edhe Messi.

E përditshma sportive franceqe L’Equipe shkruan mbi probelemt që ka Neymar me tasat e larta që mbizotrojnë në Spanjë, për këtë fletë edhe babai i Neymarit “Ne kemi filluar diskutimet mbi zgjatjen e kontrates me Barcelonen, por ka probleme të rëndësishme që duhet të zgjidhen. Kurr arritëm në Spanjë, ne kemi qenë të “sulmuar” nga autoritetet tatimore dhe problemi është përhapur tani edhe në Brazil. Për dy vitet e ardhshëm, ne duhet të mbrojtur veten nga të gjitha këto akuza. Ne do të respektojmë kontratën Neymar – Barça, por në lidhje me zgjatjen, ne kemi nevojë për një marrëveshje që na jep siguri Neymarit dhe familjes se tij.Neymar deshiron te qendorj ne Barcelon, por në qoftë se mjedisi i punës nuk është e mirë, ne nuk mund të qëndrojmë në Spanjë, ne duhet të largohemi nga vendi.

Për brazilanin i cili po kalon një formë të jashtëzakonshme këtë sezon me Barcelonen, ka të interesuar shume klube për shërbimet e tij si Man. Und, Man.City, Bayrn Munchen, Chelsea, Psg etj.