Një bashkëpunim në mes Shkurtës dhe Florit?

Gjatë ditës së sotme, dy këngëtarë shumë të suksesshëm të estradës shqiptare, janë fotografuar së bashku.

Shkurte Gashi postoi fotografinë e bërë me Flori Mumajesin, nën të cilën ka shkruajtur “takim pune”.

E dimë që edhe më parë këngëtarja ka bashkëpunuar me Florin, por pse jo kësaj here dyshja të vie me një këngë të përbashkët.

Megjithatë, ditë në vazhdim na tregojnë se për çka po bëhet fjalë konkretisht…